tel: 0236 413 071
GALATI, str. Brailei, nr. 153
in incinta Tribunalului Galati
E-mail: secretariat@baroulgalati.ro

LEGE SI PROFESIONALISM

Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul.
Mihai Eminescu
Baroul Galati

Noutati

Rezultate D.U.E si D.E.M

T A B E L - cu rezultatele obtinute de stagiarii anul II in urma sustinerii PROBEI ORALE la disciplina DREPTUL UNIUNII EUROPENE SI DREPTUL EUROPEAN AL MUNCII 04. 12.2013 .
Afla mai multe

INPPA - Sala de Examen

Proba scrisa a examenului din data de 09 decembrie 2013 se va desfasura la Universitatea Danubius din Galati, Bulevardul Galati nr. 3 Sala B. 14.
Afla mai multe

ANUNT IMPORTANT

In atentia candidatilor admisi in vederea prezentarii la proba scrisa a examenului de absolvire al INPPA din data 09 decembrie 2013.
Afla mai multe

Rezultate O.E.P.A.

T A B E L - cu rezultatele obtinute de stagiarii anul II in urma sustinerii PROBEI ORALE la DISCIPLINA O.E.P.A. 03 DECEMBRIE 2013 .
Afla mai multe

Rezultate Drept Pr. Penal

T A B E L - cu rezultatele obtinute de stagiarii anul II in urma sustinerii PROBEI ORALE la disciplina DREPT PR.PENAL – 02 DECEMBRIE 2013 .
Afla mai multe

Rezultate Drept Penal

T A B E L - cu rezultatele obtinute de stagiarii anul II in urma sustinerii PROBEI ORALE la disciplina DREPT PENAL – 29 noiembrie 2013 .
Afla mai multe

Rezultate Drept Pr. Civila

T A B E L - cu rezultatele obtinute de stagiarii anul II in urma sustinerii PROBEI ORALE la disciplina DREPT PR. CIVILA– 27 noiembrie 2013 .
Afla mai multe

Rezultate Drept Civil

T A B E L - cu rezultatele obtinute de stagiarii anul II in urma sustinerii PROBEI ORALE la disciplina DREPT CIVIL – 25 noiembrie 2013 .
Afla mai multe