tel: 0236 413 071
GALATI, str. Brailei, nr. 153
in incinta Tribunalului Galati
E-mail: secretariat@baroulgalati.ro

LEGE SI PROFESIONALISM

Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul.
Mihai Eminescu
Baroul Galati

C O N F E R I N T A

Februarie
21
2013
Catre
Baroul Galati
citeste/descarca intreg documentul

Stimate domnule Decan av. Ion Popa

Va anuntam despre organizarea unei conferinte de formare profesionala  continua de Baroul Valcea , in colaborare cu Baroul Olt si Baroul Arges, sub egida INPPA ??? Centrul Teritorial Craiova  la care sunteti invitat sa participati.

Temele si invitatii sunt prezentate  alaturat.

Adresam pe aceasta cale  invitatia pentru  membrii baroului dvs. de a fi alaturi de noi la aceasta  conferinta  intr-o modalitate inedita. 

Avand in vedere  ca au fost multe solicitari de participare  din partea  membrilor barourilor din toata tara si limitele spatiului de desfasurare, am gasit solutia tehnica pentru a impartasi si cu alti colegi din alte barouri informatiile  pretioase  pe care le asteptam de la invitatii nostri.

Conferinta  va fi transmisa live prin intermediul   site-ului Juridice.ro  care este partener al evenimentului. Transmisiunea  va putea fi receptionata prin internet  pe baza unei parole de acces  ce va fi  comunicata de organizatori.  Taxa de acces  este de 1000 lei +TVA.

In masura in care  exista interes din partea membrilor baroului dvs. pentru a  viziona aceasta inregistrare in direct si daca  aveti logistica necesara la sediul baroului, se poate asigura astfel o sedinta de formare profesionala in direct pe o tema de actualitate  foarte mare : noul Cod de procedura civila.

Va  invitam sa  ne comunicati daca exista interesul pentru a  o astfel de transmisie a conferintei.

Va  invitam sa  ne comunicati daca exista interesul pentru a  o astfel de transmisie a conferintei .

Sper ca demersul nostru sa fie apreciat asa cum este ??? o invitatie la conlucrarea intre barouri  pe teme de interes comun cum este si acesta al formarii profesionale  continue pe  o tema de mare interes cum este Noul Cod de procedura civila.
 

Cu deosebita  consideratie,
Av.Monica Livescu
Decan Baroul Valcea

Inapoi